Agentie Detectivi Particulari | Romania Private Investigator| Bucharest Private Detective Agency | Investigations

      AGENTIA DE DETECTIVI PARTICULARI CARE VA CLARIFICA SUSPICIUNILE

Agentia de detectivi particulari MANIGORDO GROUP INVESTIGATIONS oferă servicii de investigații private în deplină concordanță cu dreptul oamenilor de a cunoaște realitatea asupra unei stari "de facto". Şocul realității poate fi o experiență tulburătoare provocată de o disparitate dintre cunoscut și necunoscut și analizând realitatea sau situația cu care oamenii se confruntă la un moment dat, în viața de familie, în societate, afaceri, unde se interpun diverse probleme, unele confuzii, care se vor a fi identificate în timp util, într-o manieră profesională și confidențială.

Misiunea noastră este aceea de a oferi clientelei, cele mai bune servicii de investigații private și consultanță de specialitate.

Ai suspiciuni, banuieli, cu privire la persoanele care vor sa te pacaleasca, sa te insele, sa te santajeze, apeleaza la serviciile detectivilor Manigordo. Nu mai pierde timp in defavoarea ta! Fi inaintea celorlalti cu o secunda si vei castiga. Lasa detectivii Manigordo sa lucreze pentru tine.

Detectivii din cadrul Agentiei de detectivi particulari MANIGORDO își folosesc competențele găsind soluțiile ideale în rezolvarea cazuisticii.

Metodele de investigații pe care le folosim se bazează pe experienta si expertiza, sub auspiciul conexiunilor analizate minuțios și inteligent de către detectivii particulari ai Agenției de detectivi particulari Manigordo Group, totodata aducand rezultatele incontestabile, în respectul legii și în deplină securitate.

Agentia de detectivi particulari isi desfasoara activitatea in baza Licentei de functionare nr. 159634/2010, eliberata de catre Inspectoratul General al Politiei Romane in baza Legii nr. 329/2003.

Ce face un detectiv particular pentru business-ul dvs?

Investigative Due Diligence - Rapoarte complexe care reflecta situatia actuala si reala. De cate ori nu vi s-au prezentat situatii care nu se regaseau in realitate, cu privire la propriile investitii sau afaceri ?

Background Check & Employment Screening - Va poate proteja de: frauda, prejudicii aduse reputatiei dvs, eliminarea costului si a timpului pierdut prin angajarea unei persoane incompetente. Ati verificat persoanele pe care le-ati angajat in functii de conducere?

Climatul financiar actual, tenteaza candidatii sa exagereze CV-ul cu competente si aptitudini care nu corespund realitatii. Angajarea persoanei nepotrivite intr-o functie importanta este foarte costisitoare, chiar distructiva pentru afacerea dvs, totodata acest risc se poate repeta la o naua angajare.

Care sunt serviciile de investigatii, oferite de Agentia de detectivi particulari Manigordo, adresate persoanelor fizice? Ce poate sa va ofere un detectiv?

Investigatii Premaritale - Este cu certitudine esential sa se cunoasca anticipat situatia reala despre viitorul ginere sau nora? Ascund ei unele adevaruri incomode? Detectivii Manigordo realizeaza un raport veridic cu privire la trecutul viitorului ginere/nora, sot/sotie etc. Apeland la serviciile Agentiei de Detectivi Particulari MANIGORDO veti putea sa preintampinati si sa gasesti solutia cea mai buna pentru viitorul si stabilitatea familiei dvs.

Infidelitatea Conjugala -  In cele mai multe situatii, investigatiile efectuate de catre Agentia de detectivi particulari Manigordo sunt perspectiva in care se dovedeste infidelitatea intr-o relatie, familie, logodna, precum si circumstantele in care se desfasoara prin culegerea de dovezi foto/video, care sa demonstreze acest fapt.

Children Care - In evolutia personalitatii juvenile, detectivii particulari sunt in masura sa observe si sa probeze aparitia unor reactii de inadaptare, manifestate prin conduite deviante. Doriti sa cunoasteti ce face copilul dvs.? Anturajul acestuia? Agentia de detectivi particulari Manigordo va sprijina in aflarea si evitarea in timp util a anumitor deviante aparute in comportamentul copiilor dvs. Consideri ca trebuie sa cunosti anturajul copilului Dvs.?

Consideri ca ai nevoie de un Detectiv Particular ? Colaborarea cu Agentia de Detectivi Particulari MANIGORDO va aduce numai beneficii, totodata garantam pentru CONFIDENTIALITATE, EXACTITATEA DATELOR, PROFESIONALISM si PROMPTITUDINE.

Pentru a va furniza mai multe date referitoare la serviciile noastre si a face o estimare a costurilor cu privire la cazul dvs, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon:  +4 0729 188 693 | +40 754 756 888 sau Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , iar un Detectiv va prelua solicitarea Dvs.

News image

Business Intelligence

Detectivi particulari Manigordo exceleaza prin serviciile de investigatii - Due Diligence, Background Checks etc, detectivii confera securitatea in mediul de afaceri, asigurand  protectia  business-ului, identificand factorii de risc.

vezi detalii
News image

Private Investigations

Detectivii Manigordo obtin probe concludente in cazuri de infidelitate, divorturi, violenta in familie, conduita si moralitate, retrocedari si genealogie etc.

vezi detalii
News image

Intellectual Property

Prin aceasta clasa de servicii de investigatii, detectivii Manigordo vin in intampinarea clientilor cu solutii, oferindu-le securitatea si protectia privind marcile, brevetele, produsele etc.

vezi detalii
News image

Laboratory Investigations

Sunt serviciile ce completeaza investigatiile private cu expertize si analize, acestea completeaza detectivii Manigordo, fiind realizate in colaborare cu experti si laboratoare de specialitate. Analiza ADN Teste de paternitate Analize anti...

vezi detalii