Agentie Detectivi Particulari | Romania Private Investigator| Bucharest Private Detective Agency | Investigations

privat

Private Investigations - Matrimonial, Process Serving, Sureveilence

CONDUITA ŞI MORALITATEA MINORILOR

conduita-minori
Investigații cu privire la programul zilnic al copiilor minori, implicarea acestora în activitatea  scolară, activități extrascolare, anturaj, comportament, dependenta de alcool sau eventuale substante stupefiante, locuri frecventate etc. Pentru a se dezvolta armonios, copiii au nevoie de un mediu social si un anturaj  care sa le confere deplina siguranta atat din punct de vedere fizic cat si psihic. Copiii au nevoie de un mediu social si ambiental în care sa se dezvolte si sa fie feriţi de pericole de natura sa ii blameze sau sa fie agresati verbal, eventual si fizic, sa nu fie atrasi in grupuri deviante.
Comportamente deviante si de agresivitate cum sunt:  lovirea uşoară, însuşirea   unui bun aparţinând unei alte persoane fără acordul/încuviinţarea acesteia, pot sa constituie precedente către un comportament delincvent, care, in majoritatea cazurilor, după împlinirea vârstei  corespunzatoare va raspunde in fata legii.

IDENTIFICAREA DE PERSOANE

identificarea-persoane
Investigații cu privire la domiciliul și resedințele unei persoane, job-uri, hobby-uri, stil de viață etc.
Identificarea persoanei fizice  se realizează complet atât prin nume si domiciliu, cât şi prin starea civilă. Astfel toate trei sunt atribute sau mijloace juridice de individualizare a persoanei fizice, dar numele individualizează persoana fizică prin cuvântul sau cuvintele ce o identifică în societate. Domiciliul se referă la identificarea în spaţiu a unei persoane fizice. Starea civilă identifică persoana fizică prin calităţile personale având această semnificaţie. În plus, numele, domiciliul şi starea civilă sunt drepturi personale nepatrimoniale şi se găsesc într-o relaţie apropiată pentru că aparţin “aceleiaşi” persoane.

INVESTIGATII PREMARITALE

premarital
Vrei sa stii daca viitorul ginere sau nora, nu ascunde unele adevaruri incomode? Investigații referitoare la situația  premaritală a viitorului sot/sotie, ginere/nora (credite, cazier, copii din casătorii anterioare, pensii alimentare, proprietăți, studii etc). O casatorie fara o perioada de cunoastere aprofundata  si de lunga durata va fi urmata de o sumedenie de surprize neplacute. Este aici vorba de diferenta dintre vis si realitate. Atunci când ne îndragostim la prima vedere, nu ne îndragostim de persoana pe care o admiram, ci de visul nostru cu privire la acea persoana, sau mai exact, de ceea ce credem noi ca reprezinta  acea persoana. În mod sigur visul nostru difera mai mult sau mai putin de realitate ,,aparentele inseala”.
Vezi o reclama la televizor facuta unui produs care te intereseaza. Reclama promite atât de mult încât, fara sa stai pe gânduri te duci si cumperi produsul. Din nefericire, la scurt timp, constati ca este o mare diferenta între ce ai crezut tu ca este acel produs (VISUL)  si ce este de fapt (REALITATEA).

INFIDELITATEA

infidelitate
Investigații cu privire la infidelitatea  partenerului, soț/soție,  logodnic/logodnică etc. in ceea ce priveste culegerea de dovezi care sa demonstreze eventualele relatii extraconjugale ale partenerului. Infidelitatea este o problema cu care se confrunta din ce in ce mai multe cupluri, specialistii sugerand chiar ca aceasta tendinta face parte din firea umana si tinde sa devina o practica  frecventa. Statisticile demonstreaza ca 15% dintre femei si 25% dintre barbatii casatoriti au avut deja o aventura sexuala extraconjugala. Procentul este chiar mai mare, cu pana la 20% in cazurile ce nu s-au finalizat cu un contact sexual direct (fiind vorba doar de aventuri emotionale sau de intimitati sexuale, in absenta sexului propriu-zis).

BUNURI INSTRĂINATE

instrainare-bunuri
Investigații în găsirea de probe privind  bunurile  care fac obiectul unor litigii de natură civilă, înstrăinate în scopul prejudicierii intereselor unei parți în proces. Cate persoane folosesc persoane interpuse, pentru a ascunde bunurile?

CONDUITA ŞI MORALITATEA SPORTIVILOR PROFESIONIŞTI

sportivi
Investigații cu privire la conduita și moralitatea sportivilor de performanață referitoare la vicii, pasiuni,  anturaj, locuri frecventate, programul  zilnic, teste antidoping și toxicologice etc. Fairplay înseamnă respectarea regulilor, renunţarea la avantajele obţinute incorect, respectarea adversarilor sportivi şi acceptarea celorlalţi. Fairplay - ul este un mod de a fi altruist si ingaduitor, expresia unei atitudini ce denotă repectul faţă de sine si fata de cei din jur.  Toti sportivii, debutanti sau consacrati se angajeaza: sa respecte regulile de concurs, sa respecte deciziile arbitrilor, sa respecte adversarii si partenerii,  sa refuze toate formele de violenta si de inselatorie, sa se controleze in toate circumstantele, sa fie loiali in sport si in viata de zi cu zi, sa fie un exemplu pozitiv pentru ceilalti.

CONTRA-FILAJ

contra-filaj
Pază apropiata permanentă, descoperirea persoanelor care vă urmaresc, îndeosebi a celor cu preocupări de culegere de informații, care ulterior vă pot aduce prejudicii personale și/sau  familiei dvs., cât și cauzarea unor probleme de sănătate, imagine (delicvenți, paparazzi etc). Asigurarea protecției fizice a propriei persoane, a familie, urmărind identificarea unor indivizi suspecți care ar viza acțiuni de agresiune fizică săvârșite cu violență asupra dvs. ( furt, tâlhărie etc).

AFLAREA GRADULUI DE RUDENIE

grad-rudenie
Investigatii cu privire la stabilirea gradului de rudenie, în special în cazul  revendicărilor de  terenuri  si  de imobile  supuse restituirii  în conditiile legii. Rudenia este legãtura bazatã pe descendenta unei persoane dintr-o altã persoanã sau pe faptul cã mai multe persoane au un ascendent comun.   Gradul de rudenie se stabileste astfel:

a) în linie dreaptã, dupã numãrul nasterilor; astfel, fiul si tatãl sunt rude de gradul întâi, nepotul de fiu si bunicul sunt rude de gradul al doilea;

b) în linie colateralã, dupã numãrul nasterilor, urcând de la una dintre rude pânã la ascendentul comun si coborând de la acesta pânã la cealaltã rudã; astfel, fratii sunt rude de gradul al doilea, unchiul si nepotul de gradul al treilea, verii primari de gradul al patrulea.

VIP EXECUTIVE PROTECTION

insecuritate-personala
Investigații cu privire la asigurarea protecției împotriva scurgerii unor informații din sfera vieții  private. Pentru orice individ si în cazul oricarei societati, viata, sanatatea, proprietatea, siguranta persoanelor si a bunurilor materiale sunt valori fundamentale si prioritare. Odata instaurata insecuritatea in cuplu este clar ca foarte aproape este destramarea lui. In acel moment totul devine un calvar pentru ambele parti. A trai cu frica si nesiguranta faptului ca se va putea intampla ceva rau nu este ceva de lunga durata. Se poate ajunge foarte usor la starile de depresie atunci cand vine vorba de cuplu, insecuritatea nu poate atrage dupa sine decat lucruri rele.

PERSOANE DISPĂRUTE

persoane-disparute
Investigații cu privire la persoanele dispărute de la domiciliu.

IDENTIFICAREA FOŞTILOR COLEGI

identificare-colegi
Investigatii cu privire la găsirea si identificarea fostilor colegi de scoală, liceu, facultate, în vederea realizării agapelor aniversare. “Anul trecut am pierdut o seară întreagă căutând pe google numele colegilor din generală (atât cât am putut să-mi amintesc). Nu am găsit pe nimeni. Am căutat apoi colegii de liceu şi fără nicio exagerare, n-am găsit pe nimeni. Poate doar un nume sau două pe un site prăfuit de socializare a foştilor colegi. Conturi neverificate de 4-5 ani, fără poze etc. Am căutat pe google, însă dacă ar fi să filtrez căutarea după bloguri, după twitter, după facebook, linkedin, rezultatele per total ar tinde către zero. Asa ca recomand ca aceste servicii sa se faca de catre specialisti, cum sunt detectivii particulari.

ARBORELE GENEALOGIC

arbore-genealogic
Investigații specifice  pentru stabilirea arborelui genealogic si a gradelor de rudenie, în cazuri de reintregire a familiei, repartizarea unui patrimoniu, moșteniri, dobândirea cetățeniei, retrocedari, revendicari, succesiuni etc. Arborele genealogic este o reprezentare grafică între ascendentii si descendentii persoanei care este interesata in reconstituirea acestui istoric de familie si  pentru a arăta schematic gradul de înrudire a acestora între ele. Ce stiti despre arborele dvs. genealogic? Ati avut rude cu probleme de sanatate care se mostenesc in familie? Care dintre aceste probleme i-au afectat pe parintii si bunicii dumneavoastra? Care va afecteaza pe dumneavoastra sau pe fratii si surorile dumneavoastra? Ce probleme  genetice sau de alta natura ati putea transmite copiilor?

CUSTODIA COPILULUI

custodie
Investigații cu privire la comportamentul părinților fată de copii și obținerea de probe care sa dovedeasca  îndeplinirea indatoririlor părintești din partea fost-soț, fost-soție în procesele  de încredinţare a minorilor spre creştere şi educare. In cazul unui proces de divort, odata cu procesul efectiv se va solutiona si problema incredintarii  minorului  rezultat  in timpul casatoriei.
Codul familiei contine prevederi referitoare la incredintarea minorului unuia dintre parinti, in urma unui   divort, precum si dispozitii referitoare la incredintarea acestuia unei terte persoane, atunci cand parintii nu ii pot asigura  mijloacele materiale  necesare pentru  cresterea  acestuia si  o educatie buna.

PENSII ALIMENTARE

pensii-alimentare
Investigații cu privire la identificarea surselor de venit  în cazul stabilirii obligației de plată pentru unul dintre parinti  si fixarea pensiei alimentare pentru copilul minor sau  copilul major in  continuarea studiilor până la vârsta de 25 de ani. Una dintre cele mai mari responsabilitati ale tatalui (ori, mai rar, ale mamei) dupa pronuntarea divortului consta in plata pensiei de intretinere care sa asigure bunastarea copilului/copiilor. Dupa incredintarea copilului/copiilor  unuia dintre parinti, la solicitarea acestuia, celalalt va fi obligat de catre instanta la plata unei "pensii  alimentare".

DIVORTURI

divort
Investigații pentru găsirea mijloacelor de probă admisibile în acțiunea de divorț, eventual dovedirea adulterului, hartuire, maltratare, persecutie (colaborări cu cabinete de avocatură, mediatori, psihologi etc).  In materia divortului sunt aplicabile prevederile art. 1170 Codul civil care precizeaza ca "dovada se poate face prin inscrisuri, prin martori, prin marturia uneia dintre parti si prin juramant". Alaturi de aceste mijloace de proba trebuie adaugate cele reglementate de Codul de procedura civila, si anume cercetarea la fata locului si expertiza.