Agentie Detectivi Particulari | Romania Private Investigator| Bucharest Private Detective Agency | Investigations

despre-noi

Despre Noi

Agentia de detectivi particulari MANIGORDO GRUP INVESTIGATIONS, a luat nastere in anul 2010, din necesitatea de a oferi servicii profesionale de investigatii, pentru sectorul privat din Romania, cat si din strainatate.

Detectivii Agentiei noastre sunt persoane atestate profesional in domeniu, specializati in investigatii private, utilizand mijloace tehnice avansate. Datorita unei oferte complete de servicii, detectivii MANIGORDO rezolva cazuistica in deplina confidentialitate, cu profesionalism, bazati pe expertiza si experienta in domeniu.

Activitatile de investigatii se desfasoara sub egida unui management competitiv, intr-o maniera profesionala, discreta si confidentiala, in respectul si pentru protectia clientului, conform cu legislatia in vigoare. Managementul Agentiei se consolideaza pe aplicarea metodelor moderne bazate pe sinteza, armonie, cooperare, stabilitate, initiativa, inventivitate si canalizarea intregii echipe in serviciul scopului urmarit de Agentie.

Scopul primordial este de a oferi clienților noștri servicii de investigatii complete, competitive, profesionale şi respectand legislația în vigoare. Noi credem că  prin serviciile pe care le furnizăm, găsim  întotdeauna cea mai buna solutie pentru rezolvarea problemelor.

Investigatorii Agentiei de detectivi particulari Manigordo Group sunt pregătiți să sintetizeze  competent rezultatele investigațiilor și să facă conexiuni între mistere, enigme, devianță, infidelități, nesiguranță, concurență, prin profesionalismul si seriozitatea cu care abordeaza fiecare caz in parte.

Agentia de detectivi particulari Manigordo Group Investigations prin tehnica si tehnologia avansata pe care o detine se aliniaza la actualele standarde internationale.

Consideri ca pentru succesul afacerii tale este nevoie de cunoasterea situatiei reale? Detectivii Manigordo iti ofera rapoarte care redau situatia reala si actuala a firmei.

Prin multitudinea de servicii oferite de Agenția de detectivi particulari Manigordo Group, veți cunoște în timp util cauza problemelor, astfel veți reuși să vă  protejați afacerea, bunurilei, familia, sanatatea cariera etc.

Agentia de detectivi particulari isi desfasoara activitatea in baza Licentei de functionare nr. 159634, eliberata de catre Inspectoratul General al Politiei Romane in baza Legii nr. 329/2003. Agentia de detectivi particulari MANIGORDO este afiliata din anul 2012 la Patronatul Detectivilor  Particulari din Romania (PDPR), este membru activ al prestigioasei World Association of Detectives (WAD) si Federazione Italiana degli Instituti Privati per le Investigazioni le Informazioni e le Sigurezze (FEDERPOL), iar din anul 2019 am devenit membri in cea mai elitista Asociatie Internationala Council of International Investigators (CII). Din anul 2021 am devenit membri in una dintre cele mai respectate asociatii din USA si anume Florida Association of Private Investigators (FAPI), iar incepand cu luna august a anului 2023, am devenit Overseas Members in cea mai titrata si elitista asociatie din UK, anume in Association of British Investigators  (ABI).

Pentru a va furniza mai multe date referitoare la serviciile noastre si a face o estimare a costurilor cu privire la cazul dvs, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: +40 729 188 693 sau Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .